BESTE KLANTEN,

VANWEGE ONS ZOMERROOSTER vanaf 5 augustus IS VAN DONDERDAG TOT ZONDAG IS DE WINKEL TUSSEN 16 EN 20 UUR OPEN EN TOEGANKELIJK (MAX 2 PERSONEN TEGELIJK). ER KAN OOK VIA TAKEAWAY WORDEN BESTELD:

  • UBEREATS
  • DELIVEROO
  • THUISBEZORGD

INDIEN JE BESTELD VIA EEN VAN DEZE PLATFORMS KAN JE OOK KIEZEN VOOR AFHALEN BIJ ONZE WINKEL, ZONDER EXTRA KOSTEN!

BETALEN KAN ALLEEN MET PIN & CREDITCARD

Welkom bij Chefs & Co.

“Elke familie heeft een verhaal, welkom bij dat van ons”

Wij zijn een Amsterdams familiebedrijf waar elke dag met liefde
en passie wordt gekookt. Dagelijkse bakken wij verse kippen in onze rotisserie die we serveren met verse frieten en homemade Chefs mayonaises of ketchup.

Verder vind u in onze winkel heerlijke kipgerechten zoals de Piri Piri pootjes of Marokkaanse kippendijen en kakelverse bijgerechten allemaal om mee te nemen, warm of  koud.

We zijn inmiddels een begrip in heel Amsterdam en omstreken!


 

PRIVATE DINING & CATERING

Wij verzorgen warme en koude buffetten, privé lunches en diners bij ons of bij u thuis. Van huisgemaakte fingerfood en snacks tot borrelhapjes, alles wordt samen met u op maat bedacht en door ons gemaakt. Wij hebben voor elk budget een oplossing. Daarbij bieden wij een mooi assortiment aan wijnen en champagnes .

Met gepaste trots verwijzen we graag, onder Referenties, naar de klanten die u voorgingen.

 

 

LOKAAL & AMBACHTELIJK

Chefs & Co. werkt samen met lokale leveranciers, ambachtelijke slagers, telers en poeliers. We halen dagelijks verse producten o.a. op de markt en gebruiken uitsluitend eerlijke en pure ingrediënten. Alles wordt bij ons in huis vers gemaakt, we gebruiken geen conserveringsmiddelen.

 


 

WIE ZIJN WIJ…

Martine Hissink
was mede-eigenaar van restaurant The Café At Sotheby’s, richtte voor expat families menig huis in en weet de mooiste tafels op te dekken. Zij heeft een ultiem gevoel voor smaak, sfeer en oog voor detail

Helen Hissink
bracht als gepassioneerd homecook veel tijd door in verschillende internationale keukens en met name van familierestaurants in Italië. Wat ze leerde, bracht ze mee naar huis.

Zo ontstond Chefs & Co. In november 2014 openden wij onze deuren.