PRIVATE DINING

Chefs & Co. biedt de mogelijkheid om aan onze Chefs Table met een maximum van 18 personen, in besloten kring te lunchen of te dineren. Chefs & Co. kan dan vele extra’s leveren zoals een mooi assortiment wijnen, privé kok, bijpassende en smaakvolle aankleding. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen kok mee te nemen. Of u doet zelf het schort om, om uw gasten te verrassen, wij verzorgen dan met plezier de rest. U zit geheel privé en kunt de avond geheel naar eigen idee inrichten. Borrelen met collega’s of uw verjaardag vieren met familie en vrienden met huisgemaakt fingerfood? Dat kan allemaal!

 


CATERING

Wilt u liever thuis of op kantoor ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Ook dat kan. Wij hebben ruime ervaring wat cateren op locatie betreft. Wij verzorgen warme en koude gerechten op luxe of op uw eigen schalen, dat kan namelijk ook, leveren alles van servetten tot servies, kortom wij nemen u alle zorgen uit handen.

 

WIJNEN & CHAMPAGNES

We werken nauw samen met verschillende (familie) huizen die wijnen & champagnes leveren uit bijna alle wijn producerende landen van de wereld. We verkopen bijvoorbeeld van het huis Carlin de Paolo, waar een vierde generatie nu aan het roer staat, de Spumante Extra Dry “Luis Rose”, een heerlijke frisse bubbel uit de Piemonte. Of het Portugese huis Quinta do Casal Monteiro. Opgericht in 1979 en ook een familiebedrijf waar we een prachtige witte en rode wijnen van hebben staan. Kortom, we zoeken altijd wel naar een beetje bijzondere wijnhuizen. En we moeten het vooral zelf lekker vinden!

 

PERSOONLIJKE PICKNICK MAND
OF RELATIEGESCHENK

Ter gelegenheid van een picknick, boottocht, kerstpakket of relatiegeschenk vullen wij een authentieke Zeeuwse oestermandjes, dat doen wij samen met u en met artikelen en verse gerechten uit onze winkel. Neem zou de Spaanse chips van het familiebedrijf Bonilla a la Vista, een mooi blik met 500 gr verse chips op basis van aardappel, zout en olie en glutenvrij. Of onze, inmiddels fameuze, huisgemaakte CHEFS mayonaise, suiker- en glutenvrij en onze Piri Piri kruidenmix. We hebben voor elk budget een oplossing!