PRIVATE DINING

Chefs & Co. biedt de mogelijkheid om aan onze keukentafel, met een maximum van 20 personen, in besloten kring te ontbijten, lunchen of te dineren. Chefs & Co. kan dan vele extra’s leveren zoals een mooi assortiment wijnen, privé kok, bijpassende en smaakvolle aankleding. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen kok mee te nemen. Of u doet zelf het schort om, om uw gasten te verrassen, wij verzorgen dan met plezier de rest. U zit geheel privé en kunt de avond geheel naar eigen idee inrichten. Borrelen met collega’s of uw verjaardag vieren met familie en vrienden met huisgemaakt fingerfood? Dat kan ook bij ons in de winkel en bij mooi weer zelfs buiten.

 


CATERING

Wilt u liever thuis of op kantoor ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Ook dat kan. Wij hebben ruime ervaring wat cateren op locatie betreft. Wij verzorgen warme en koude gerechten op luxe schalen of op uw eigen schalen, dat kan namelijk ook, leveren alles van servetten tot servies, kortom wij nemen u alle zorgen uit handen.

 

WIJNEN & CHAMPAGNES

We werken nauw samen met verschillende huizen die wijnen & champagnes leveren uit bijna alle wijn producerende landen van de wereld.

 

PERSOONLIJKE PICKNICK MAND
OF RELATIEGESCHENK

Ter gelegenheid van een picknick, boottocht of relatiegeschenk vullen wij een authentieke Zeeuwse oestermandjes, dat doen wij samen met u en met artikelen en verse gerechten uit onze winkel.